CASA BOEMIA este un centru de ingrijire a persoanelor varstnice si a caror dependenta creeaza nevoia de asistenta medicala permanenta, scopul principal este monitorizarea starii de sanatate , asigurarea conditiei fizice si psihice pentru depasirea momentelor critice si recuperarea capacitatii individuale. Personalul administrativ, echipa medicala cat si cel de igrijire asigura siguranta si confort intr un cadru bine organizat prin programe individualizate pentru fiecare rezident, centrul acorda o atentie deosebita persoanelor de varsta a treia, investind in programe de integrare in societate si familie a beneficiarilor sai furnizand servicii de calitate specializate.

Parerile Clientilor !

“De la vizionarea Caminului Casa Boema am observat numai lucruri bune si frumoase. Inainte de acest centru am mai vizitat cateva si pot spune cu sinceritate ca aici am vazut ca personalul este foarte numeros, ca este cineva care-i monitorizeaza pe batrani permanent si cadre medicale care stau printre ei mereu. 
In ceea ce priveste mancarea pot spune ca este foarte buna, pentru ca am gustat personal de cateva ori, de pofta.”

~ Mariana Stamate

“ Fratele Mirelei Ionescu, internata in acest centru de ingrijire, am constatat ca personalul este calificat si foarte amabil, iar conditiile sunt foarte bune. Felicitari pentru ceea ce ati reusit sa faceti aici!”

~ Adrian Ionescu

“Jos palaria in fata acestui colectiv tanar si devotat meseriei! Am venit aici cu socrul meu intr-o stare mai putin buna si doar in doua saptamani rezultatele sunt foarte bune. 
Nu pot decat sa multumesc personalului care este implicat 100%, serviabil, rabdator cu bunicii, dar si cu apartinatorii. 

Cu stima si respect, Andrei Staniloaie”

~ Andrei Staniloaie

Doriti mai multe informatii? Ne puteti contacta.